Telia Parkens nye app bringer tilskuerne endnu tættere på! 

Siden vi hjalp PARKEN Sport og Entertainment A/S med at intoducere wifi i Telia Parken gennem deres mobiloptimeret landinge page, har de oplevet et større engagement blandt de mange tilskuere. Men nu er tiden kommet til at gå skridtet videre med lanceringen af en app, der gør det endnu sjovere at være gæst på Danmarks nationalstadion. 

iPhone 6 template i hvid farve
Teliaparken app
Teliaparken app

Telia Parken sætter nye standarder for tilskueroplevelse 

Den nye app ‘Telia Parken Live' henvender sig til alle de gæster, der gør brug af Telia Parken, og lægger et ekstra lag på det at være gæst. Det er uanset, om du er kommet for at se en FCK kamp, landskamp eller en af Telia Parkens store koncerter.

Med Telia Parken Live får du adgang til live streaming af udvalgte TV-kampe direkte på din mobiltelefon, når du benytter Telia Parkens wifi. Det betyder, at du f.eks. kan gense et mål direkte på app’en, mens du sidder på tribunen. Brugeren kan endvidere se dagens kampprogram, deltage i konkurrencer, livebette på kampe, bestille mad og drikkevarer direkte fra mobilen og meget mere.

Danmarks største stadion med plads til mere end 38.000 tilskuere

Telia Parken blev indviet i 1911, og fungerer idag som nationalstadion for det danske A-landshold i fodbold og hjemmebane for F.C. København - en kunde vi også har udviklet en app for. Med Telia Parkens kapacitet på over 38.000 tilskuere har stadionet været vært for en række vigtige fodboldkampe som bl.a. finalen i UEFA Cup Winners' Cup, og der er afholdt flere store koncerter med nogle af de største kunstnere i verden, såsom AC/DC, Bruce Springsteen, The Rolling Stones, U2, Michael Jackson, Robbie Williams, DJ Tiësto, Pharrell Williams og Justin Bieber.

Stringens i den visuelle identitet

Telia parken live
Telia Parken font
Telia parken live
Logoer og ikoner i telia parken live app

Nem opsætning med Drupal

App’en er udviklet på CMS-systemet Drupal, hvilket gør det muligt for Telia Parken selv at opsætte indholdet i app’en, så det passer til hver begivenhed. Derudover har de mulighed for at nå ud til deres mange tilskuere gennem push-beskeder direkte fra den web-løsning, vi har lavet til dem.

Telia parken DBU

Billeder fra projektet

Parken live

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil